Vardagslydnad med start 26 maj

Kurs anmälan!

Bokningen är stängd för detta evenemang.


Kurs information


Vardagslydnad

För hundar från 9 månader.
På vardagslydnadskursen går vi igenom kontaktövningar, stadga så som stanna kvar, stanna på avstånd, inkallning med störning, koppel och hund mötesträning, aktiveringsövningar och hanteringsövningar. En blandning av teori och praktik.
Vi avslutar kursen vid sista tillfället med gemensam fika och diplom.

Kurslängd: 6 x 1,5 tim. max 8 deltagare.
Pris:1495 kr

Instruktör: Emmelie Stenman
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 431 53 3 Mölndal. I vår fina uppvärmda inomhuslokal.

Allmän information om kurser

På våra kurser är det du och din hund vi fokuserar på. Våra instruktörer är mycket kunniga och har en förmåga att möta just era önskemål och behov. Vi har en fin och uppvärmd inomhuslokal där vi håller våra kurser under vinterhalvåret och regniga sommar dagar. Övrig tid tillbringar vi på inhägnat område eller ute i skog och mark. För samtliga kurser, föreläsningar och andra events gäller anmälan via telefon eller mejl. Anmälan är bindande och kursavgiften skall betalas in 2 veckor innan kursstart. Har du anmält dig sent till en kurs skall denna betalas in på angivet inbetalningsdatum. Information skickas ut ca: 1 vecka innan kursstart. Vid sjukdom av hund eller hundägare måste ett intyg uppvisas för att pengarna ska återbetalas.

Bankgiro: 850-8079
Mejl: info@kopplaav.com
Vid frågor ring: 0700-90 71 56

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
26/05/2015 - 30/06/2015
18:15 - 19:30

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Emmelie Stenman


Comments are closed.