Valpkurs med start 21 Februari

Kurs anmälan!

1 950,00krKurs information


Kurs information Valpkurs
Valpen bör vara minst 10 veckor och fått sin första vaccination när den börjar på valpkurs. Är din hund äldre än 8 månader rekommenderar vi istället att du går kursen Unghundskurs eller Vardagslydnad.
Valpkursen riktar sig till dig som har en valp eller ung hund och vill lägga grunden till er livslånga relation tillsammans. Innehåll: Under valpkursen går vi bland annat igenom lekträning, kontakt och följsamhet, grunderna i koppelträning och inkallning, hantering, förbuds ord mm. Teori: Valpens utveckling och hur ni på bästa sätt lägger grunden för er livslånga relation
En blandning av teori och praktik. Vid frågor mejla info@kopplaav.com

Varmt välkomna!

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
21/02/2023 - 28/03/2023
18:10 - 19:10

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Emmelie Stenman


Comments are closed.