Vardagslydnad med start 7 oktober kl 19:30

Kurs anmälan!

Bokningen är stängd för detta evenemang.


Kurs information


Kurs information Vardagslydnad
Grunderna i vardagslydnaden: För hundar från 8 månader
Denna kurs passar dig med en ung hund/vuxen hund som behöver träna på vardagslydnaden; En omplacering eller en hund som helt enkelt inte tidigare gått någon kurs.

Praktiskt jobbar vi mycket med kontakt och att bygga en bra relation mellan dig och din hund. Vi tränar på vardagssituationer och de saker en hund behöver kunna för att fungera i vårt samhälle.
Innehåll: På vardagslydnadskursen går vi igenom kontaktövningar, stadga så som stanna kvar, stanna på avstånd, inkallning med störning, koppel och hundmötes träning, aktiveringsövningar och hanteringsövningar.
En blandning av teori och praktik.

Kurslängd: 6 x 1 timma, max 8 deltagare.
Pris:1750 kr
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53  Mölndal. I vår fina uppvärmda inomhuslokal.

Varmt välkomna!

Kurslängd: 6 x 1 timma , max 7 deltagare.
Pris: 1750 kr
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53 Mölndal. I vår fina uppvärmda inomhuslokal. Under sommaren är vi ute om vädret tillåter.

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
07/10/2021 - 11/11/2021
19:30 - 20:30

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Emmelie Stenman


Comments are closed.