Rallylydnad Nybörjare med start 28 oktober

Kurs anmälan!

Bokningen är stängd för detta evenemang.


Kurs information


Rallylydnad nybörjarklassen

Rallylydnad är en sport med mycket glädje som passar alla. 

Med glädje och samarbete skall ekipaget ta sig igenom en bana bestående av skyltar med olika moment. Ett bra och roligt sätt att få in vardagslydnaden även om man inte har planer på att tävla. På kursen jobbar vi med grundmomenten och stadga och följsamhet. Vi går igenom alla nybörjarklassen skyltar och regler.

Varje skylt momenttränas och all träning individanpassas Vi kommer även prova på en eller ett par kortare banor

En blandning av teori och praktik.
Kurslängd: 1 tim och 30 min /Tillfällen 6
Pris: 1620 kr
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53 Mölndal. I vår fina uppvärmda inomhuslokal.

Instruktör: Lotta Engström Sundberg

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
28/10/2019 - 09/12/2019
19:30 - 21:00

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Lotta Engström Sundberg


Comments are closed.