Nosework steg 2 med start 5 okt

Kurs anmälan!

1 950,00krKurs information


Nosework steg 2

Nosework – en galet rolig sport och hundträning, som utmanar både dig och din hund, ger er mer samarbete och glädje tillsammans.

Förkunskaper: För dig som kan grunderna i Nosework (doften eukalyptus).

Kursinnehåll:
Teori varvat med praktik. Här vidareutvecklar vi behållarsök och inomhus-sök genom variationer på placering av doftgömman såsom tillexempel höjden på gömman, oåtkomliga gömma mm samt lägger till momenten utomhussök samt fordonssök. Vi använder oss av doften eukalyptus.

Kurslängd: 6 x 1 timma. Max 6 deltagare.

Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53 Mölndal.
I uppvärmd inomhuslokal. Och ute om vädret tillåter.

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
05/10/2023 - 09/11/2023
19:30 - 20:30

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Anette Stenpir


Comments are closed.