Nosework steg 1 med start 5 okt

Kurs anmälan!

1 950,00krKurs information


Nosework steg 1

Nosework – en galet rolig sport och hundträning, som utmanar både dig och din hund, ger er mer samarbete och glädje tillsammans.

Kursinnehåll: Teori varvat med praktik. På denna kurs börjar vi med att lära hunden doften eukalyptus och provar momenten inomhussök och behållarsök.

I Nosework ska hunden med förare söka efter specifika dofter i olika miljöer. Nosework är ett roligt och bra träningssätt att aktivera din hund där hunden får använda sin nos vilket den mår bra av, ger både mental och fysisk stimulans. Såväl stora som små hundar, unga som gamla och även valpar kan träna Nosework. Det är också ett bra sätt att stärka samarbetet och relationen mellan dig och din hund. Det behövs inte mycket redskap och ni kan träna nästan var som helst. Tillsammans kommer ni få stärkt gemenskap och samarbete, och ha otroligt roligt!

Kurslängd: 6 x 1 timma. Max 6 deltagare.

Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53 Mölndal.
I uppvärmd inomhuslokal. Och ute om vädret tillåter.

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
05/10/2023 - 09/11/2023
18:15 - 19:15

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Anette Stenpir


Comments are closed.