Nose Work Steg 1 med start den 11/1

Kurs anmälan!

1 500,00krKurs information


Kurs information

Nose Work Grundkurs Steg 1
I grundkursen fokuserar vi på grunderna i hundens sökarbete för aktivering i hemmiljö.
Vi introducerar eukalyptus med enklare lekar som är lätt att träna hemma.
När hunden förstår leken utökar vi med andra övningar för att öka intresset och introducerar behållare sök och inomhus sök.
Kursen är anpassningsbar utifrån individerna och träningen sker med positiv förstärkning.
Det ska vara säkert och kul för samtliga enligt SNWK:s värdegrund.

I Nose work får hunden använda ett av sina främsta sinnen, sitt luktsinne. Sporten går ut på att hund och förare söker efter specifika dofter på olika platser. Genom att doften placeras på olika höjder och i miljöer med varierande svårighetsgrad, får hunden både mental och fysisk stimulans. Det en aktivitet som alla hundar och hundägare kan ägna sig åt. Det enda som behövs är ett intresse för nosarbete.
De dofter som hunden ska markera är Eukalyptus, Lagerblad och Lavendel. Man kan tävla i tre klasser med stigande svårighetsgrad och hunden ska söka i fyra olika moment så som lådsök, inomhussök, utomhussök och fordonssök.

Instruktör: Frida Larsson
Kurslängd: 5 x 1 timma och 20 min. Max 6 deltagare.
Pris: 1500 kr
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53 Mölndal.
I uppvärmd inomhuslokal. Och ute om vädret tillåter.

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
11/01/2021 - 08/02/2021
18:05 - 19:25

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Frida Larsson


Comments are closed.