Aktiveringskurs 21/11

Kurs anmälan!

Bokningen är stängd för detta evenemang.


Kurs information


Aktiveringskurs

“För den unga och gamla hunden”
Här stärker du din relation mellan dig och din hund. På denna kurs har vi roligt!
Det finns många sätt att aktivera en hund på. Vi går igenom hur och vad du kan aktivera din hund med. Vi ägnar oss åt cirkuskonster, nos övningar, berikning och problemlösningar.

Kurslängd: 4 x 1 tim. max 8 deltagare.
Pris:950 kr
Var: Koppla Av Hundcenter AB, Taljegårdsgatan 3, 431 53  Mölndal. I vår inomhuslokal samt ute om vädret tillåter.

Vid bokning av kurs kommer en bekräftelse att skickas ut till din mail eller post tillsammans med en faktura. Fakturan ska betalas på förfallodatumet till vårt bankgiro. På betalningen skall faktura nr och hundens namn anges. Din plats är garanterad så snart din betalning är gjord.

Din anmälan är bindande vilket innebär att om du bokar av kursen kommer en administrationsavgift på 300:- tas ut, oavsett anledning om avbokningen sker tidigare än två veckor före kursstart.

Sker avbokningen senare än två veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan visa upp veterinär- eller läkarintyg.

Om du inte har betalat och väljer att boka av, skickas en faktura på antingen 300:- eller fullt belopp beroende på när du bokar av och om det finns intyg eller ej. Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram. Obetalda fakturor skickas till inkasso.

Laddar Karta...

Datum & tid
21/11/2018 - 12/12/2018
18:20 - 19:20

Plats
Koppla Av Hundcenter & Hunddagis

Instruktör
Hanna Andersson


Comments are closed.